GENTA ISAMILI OFICIAL
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 foto te gentes te perpunuara

Go down 
AuthorMessage
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: foto te gentes te perpunuara   Sun Aug 23, 2009 1:19 pmLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:04 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Sun Aug 23, 2009 1:20 pmLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Sun Aug 23, 2009 1:21 pmLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Sun Aug 23, 2009 1:25 pmLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:26 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: kjo foto eshte e marr nga interneti   Sun Aug 23, 2009 1:40 pm

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: kjo nuk esht nga une   Mon Aug 24, 2009 7:03 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:05 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:07 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:19 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:21 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:22 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:22 amLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:24 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:23 amLast edited by gentiana on Mon Aug 24, 2009 7:24 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:23 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:23 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:26 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:26 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:28 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:28 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:28 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:29 am

Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:29 am

GENTA


Genta në "Cosmo"...vërtet ishte fantastike,pak apo hiq makiazh...Ajo tha që nuk i pëlqen ekstravaganca e tepërt..."Për një femër si unë,që i kam 24 vjet i duhet ekstravaganca,po jo me ia tepru,se çka teprohet është e keqe"...Ndërkohë ekipi i KTV-së,kishte pyetur 1 djalë që shiste vezë,Labinoti,cila këngëtare iu pëlqen?Ai tha Genta sepse është e mirë nga fundi i këmbëve deri në flokë,madje ai edhe do ishte martuar me Genten.Labinoti gjithashtu tha se Genta vishet "sportski"...ndërkaq Genta nuk e kuptoj dhe i shtrembëroj sytë,pa qëllim të keq,dhe e falenderoj...Pati shumë kritika nga stilistët,mund t'i quaj unë kritika të kota,sepse secila këngëtare "zhvishet" si brenda edhe jashtë Kosovës....Emisioni ishte vërtet i shkurt rreth 30min.
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:29 am

GENTA


Genta në "Cosmo"...vërtet ishte fantastike,pak apo hiq makiazh...Ajo tha që nuk i pëlqen ekstravaganca e tepërt..."Për një femër si unë,që i kam 24 vjet i duhet ekstravaganca,po jo me ia tepru,se çka teprohet është e keqe"...Ndërkohë ekipi i KTV-së,kishte pyetur 1 djalë që shiste vezë,Labinoti,cila këngëtare iu pëlqen?Ai tha Genta sepse është e mirë nga fundi i këmbëve deri në flokë,madje ai edhe do ishte martuar me Genten.Labinoti gjithashtu tha se Genta vishet "sportski"...ndërkaq Genta nuk e kuptoj dhe i shtrembëroj sytë,pa qëllim të keq,dhe e falenderoj...Pati shumë kritika nga stilistët,mund t'i quaj unë kritika të kota,sepse secila këngëtare "zhvishet" si brenda edhe jashtë Kosovës....Emisioni ishte vërtet i shkurt rreth 30min.
Back to top Go down
View user profile
gentiana

gentiana

Posts : 132
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   Mon Aug 24, 2009 7:47 am

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: foto te gentes te perpunuara   

Back to top Go down
 
foto te gentes te perpunuara
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Der Mohnesee Dam!
» Provocative Advertising

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
genta ismaili :: Your first category :: galeria-
Jump to: